Μεταξύ μας

Προσπαθώντας να αποτυπώσουμε τις κοινές μας αναμνήσεις σε ένα μέσο που δεν μπορεί να χαθεί έτσι απλά, με το πάτημα ενός κουμπιού, προχωρήσαμε στη δημιουργία της δικής μας έντυπης φωνής. Ξεκινώντας σαν ένα album αναμνήσεων το Μεταξύ μας μεταμορφώθηκε αστραπιαία σε κάτι σημαντικότερο και βαθύτερο, έγινε η βάση ανταλλαγής απόψεων και σκέψεων για κάθετι που μας ενδιαφέρει ή απλά μας προβληματίζει. Στις σελίδες του φιλοξενείται η οπτική αποφοίτων φτιαγμένη αποκλειστικά για τα μάτια ανθρώπων με τα ίδια βιώματα, αρχές και πιστεύω, αλλά και μία άλλη εικόνα των ανθρώπων που επηρρέασαν το τρόπο σκέψης και το χαρακτήρα μας.

Τα τεύχη του Μεταξύ μας μπορείτε να τα βρείτε και στο site μας σε ηλεκτρονική μορφή, αλλά και σε κάποια από τις προσεχείς εκδηλώσεις μας.

περιμένουμε τις σκέψεις, τις απόψεις, τα σχόλια σας στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.


Ανασκόπηση Εκδηλώσεων 2009-2010 εδώ

Τεύχος πρώτο εδώ


Στοιχεία έκδοσης:

Εκδότης: Σύλλογος Αποφοίτων των Σχολείων Η Ελληνική Παιδεία

Σύμβουλος Έκδοσης: Κωνσταντίνος - Γεώργιος Σπύρου

Διευθύντρια Σύνταξης: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

 
free pokerfree poker